DOST Partisi Milletvekilleri Ankara'da



Cuma, 23 Eylül 2016

DOST Partisi Milletvekilleri Ankara'daDOST partisi milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları Şabanali Ahmet, Hüseyin Hafızov ve Aydoğan Ali, BUL-GÖÇ ve Balkan Türkleri İnsan Hakları Derneği Başkanları ve yönetimi, ayrıca Pursaklar Ayyıldız Mahallesi muhtarı Mustafa Boncuk Yılmaz ve mahalle sakinleri ile birlikte, Ankara ili Pursaklar ilçesi Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu'nu ve MHP ilçe grup Başkanını Özkan Oktan'ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindekiler, konukları ayakta ve el sıkışarak karşıladılar. Kısa sohbetten sonra, konukların onuruna verilen kahvaltı yemeğine geçildi. Yemekten önce Belediye Başkanı Çetin belediyenin faaliyetleri ve kazanılan deneyimlerini anlattı ve Pursaklar Belediyesinde "FETÖ ye geçit yok!" sloganıyla çıkan halkın mücadelesini dile getirdi.

DOST Partisi Genel Başkan yardımcısı Şabanali Ahmet, "24 Kasım 2015 tarihinde Rus uçağının Türkiye sınırını ihlâl etmesi ve angajman kuralları doğrultusunda düşürüldüğünü ve Türkiye haklıdır demesi sonucu ve aynı gece apar- topar HÖH onursal başkanı MKYK üyelerini toplayarak genel başkanımız Lütfi Mestan'ı görevden ihraç etmesi ve Türkiye aleyhinde çirkin gaflar yapması ve halkın yeni parti kurulması isteği sonucunda doğmuştur. Aynı zamanda Bulgaristan Türklerinin geçim sıkıntılarının süratle giderileceğini, refah düzeylerinin en hızlı şekilde düzeltileceğini, demokrasimize, birlik ve beraberlimize sahip çıkacağız" diye ifade etti.

Şabanali Ahmet devamında, "Anavatan Türkiye Cumhuriyetimizle iyi komşuluk, dostluk ve dinamik ekonomisini örnek alarak, Bulgaristan Türklerine hizmet vereceğiz. Bu dostane görüşmelerimizden sonra, Türkiye'de yaşayan Bulgaristan vatandaşlarının sorunlarını çözmek amacıyla DOST Partisi Ankara irtibat bürosu açılmıştır" dedi.


DİĞER HABERLER