BULGARİSTAN TÜRKLERİ KÜLTÜR VE HİZMET DERNEĞİ'NDEN DUYURU



Perşembe, 28 Mayıs 2009

BULGARİSTAN TÜRKLERİ KÜLTÜR VE HİZMET DERNEĞİ'NDEN DUYURUDeğerli üyelerimiz, Bulgaristan'da seçimler için kendiniz ve çevrenizde bulunan çift vatandaşları derneğimize gelerek seçimler için dilekçeleri doldurmanızı bekliyoruz.
5 Temmuz 2009 Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Milletvekilliği Genel Seçimleri için Derneğimizin kararı ile Bayrampaşa'da secim sandığı açılması ve oy kullanılabilmesi amacı ile dilekçe (zayavlenie) toplanmaya başlanmıştır.
Bulgaristan vatandaşlığına (çift vatandaş veya sadece Bulgaristan vatandaşlığı) sahip olan soydaşlarımız, aşağıdaki belgelerden herhangi birisini yanlarında getirerek, secim sandığı açılması için gerekli olan dilekçeyi ücretsiz olarak BULTURK Derneği Genel Merkezde doldurulmaya başlanmıştır.
Dilekçe (zayavlenie) doldurulabilmesi için;

• Bulgaristan Kimlik Belgesi (Liçna Karta)
• Slujebna Belejka (Bulgaristan kimlik kartı ve pasaportu almak veya bunların suresini uzatmak için konsolosluk yetkililerine müracaat etmiş olan kişilerin elerindeki belgeye verilen isimdir. Bu kişiler ellerindeki "Slujebna Belejka" ile dilekçe (zayavlenie) doldurabilirler ve oy kullanabilirler).
Tel: 0212 - 511 63 47 526 51 98

Prof. Dr. Hayati DURMAZ
Genel Başkan
Bulgaristan Türkleri
Kültür ve Hizmet Derneği


DİĞER HABERLER