Beş aylık Merve Cebir'e ilik nakli yapılması için yardım edelim!



Cuma, 24 Şubat 2012

Beş aylık Merve Cebir'e ilik nakli yapılması için yardım edelim! Ardino (Eğridere) Belediyesi, belediyenin resmi sitesinde yer alan bir ilanla duyarlı vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. Beş aylık Merve Cebir'e yurt dışında acilen kemik nakli yapılması gerektiği ve ailesinin 200 000 avro maliyetindeki bu ameliyatı karşılamaya imkanı olmadığından dolayı duyarlı vatandaşların imkanları dahilinde yardım etmeleri çağrısında bulunulmuştur. Yapılacak her yardım, bebenin hayatının kurtulmasına sebep olabileceği belirtilmiştir.

Merve'ye yardım etmek isteyenler, her hangi bir mobil operatöründen 17 777 numarasına 1.20 leva fiyatında "DMS MERVE" içerikli SMS göndererek, bunu yapabilirler.

Ayrıca leva olarak para bağışı yapmak isteyenler, Camal Cebir'in açtığı IBAN: BG08 STSA 9300 0020 1110 53, BIC: STSABGSF banka hesabına para yatırabilirler. Avro bağışlamak isteyenler ise, Merve Cebir adına açılan BG72 PRCB 9230 1439 8406 17, BIC: PRCBBGSF hesabına yatırabilirler.

Yardım kampanyasının girişimcileri, yardımseverlere teşekkürlerini sunarken, ameliyattan sonrasında yapılan tüm ödemeleri belgelerle kanıtlayacaklarını söylüyorlar.


DİĞER HABERLER