Kırcaali'de “Studen Kladenets” ve “Baykal” semtlerinde 10 sokağın onarımına başlandı



Perşembe, 30 Mayıs 2024

Kırcaali'de “Studen Kladenets” ve “Baykal” semtlerinde 10 sokağın onarımına başlandı

Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün bugün şehrin iki semtinde - “Studen Kladenets” ve “Baykal”da  toplam 10 sokakta sembolik ilk kazılarla onarım çalışmalarını başlattı.

Semtteki “Yazovirska”, “Metalurg” ve “Bratsigovo” sokaklarında 3 407 615 leva maliyetinde büyük onarımlar gerçekleştirilecek. Semtte 344 464 leva değerinde “Opılçenska” ve “Prespa” olmak üzere iki sokakta daha onarım yapılması planlanıyor.

Baykal semtinde 1 374 475 leva değerindeki “Trakiya” bulvarı ve “5 Aralık” sokaklarının büyük onarımı yapılacak.  Ayrıca “Slavyanska”, “Drujba” ve “Vıça” olmak üzere 3 sokakta 635 897 leva değerinde onarım çalışmaları yapılacak.

Kırcaali Belediye Başkanı işçilere kazasız belasız bir çalışma diledi. İki mahallenin sakinleri de yıllardır perişan durumda olan sokaklarında iş makinelerini görünce kayıtsız kalmadılar. Birçok Kırcaali sakini uzun zamandır beklenen onarımlar için Belediye Başkanı Erol Mümün'ü tebrik etti. Semt sakinleri, ‘Yirmi yıl boyunca bir belediye başkanımız olduğunu anlamadık’ dediler.

Onarım çalışmaları sadece yol şeritlerinin tamamen asfaltlanmasını değil, aynı zamanda kaldırımların ve bordürlerin yeniden inşasını da içeriyor. Elden geçirilecek sokaklarda, gerekli yerlerde yeraltı iletişim hatları da değiştirilecek.


Diğer Fotoğraflar

DİĞER HABERLER