Koşukavak’ın en yaşlı sakinine 102. yaş kutlaması



Çarşamba, 04 Şubat 2026

Koşukavak’ın en yaşlı sakinine 102. yaş kutlaması

Krumovgrad /Koşukavak/ Belediyesinin en yaşlı sakini olan, Çerniçevo (Dutlu) köyünde yaşayan Ayşe Tokova 102. yaş gününü ailesiyle birlikte sıcak ve duygulu bir atmosferde kutladı.

Krumovgrad Belediye Başkanı Sebihan Mehmed ve Belediye Başkan Yardımcısı Nejdiye Akif, özel gününde Ayşe Tokova’yı evinde ziyaret ederek kendisini tebrik ettiler. Ziyaret sırasında Başkan Mehmed, Tokova’ya çiçek, hediye ve tebrik mesajı takdim ederek onun uzun ömrüne, yaşam mücadelesine ve hayat tecrübesine duyduğu saygıyı ifade etti. Başkan, Tokova’ya sağlık, huzur dolu günler ve ailesiyle birlikte daha nice mutlu anlar diledi.

4 Şubat 1924 doğumlu olan Ayşe Aliyeva Tokova, dört çocuk büyütmüş; 11 torun, 14 torununun çocuğu ve 2 torununun torununa sahip. Aile fertleri, bu özel günü birlikte kutlamak için bir araya geldi. Çerniçevo köyü muhtarı Yuliya Bezova da Tokova’nın doğum günü kutlamasına katılarak ona saygılarını sundu.

Ayşe Tokova, aldığı ilgi ve sevgi dolu jestler için herkese içtenlikle teşekkür ederek, herkese sağlık, huzur ve sevgi dolu uzun bir ömür diledi.


Diğer Fotoğraflar

DİĞER HABERLER