Ardino'nun (Eğridere) Mleçino (Sütkesiği) köyünde bulunan bir çeşmenin sularının şifalı olduğu söyleniliyor. Yerliler, 30 yılı aşkın bir süre şifalı özellikleri olan bu sudan içiyor. Su, çeşmeden 600 metre uzakta bulunan bir dağ pınarından getirildi. Pınar suları beyaz huş ağaçlarının altında kaynıyor. Köy insanları suyun böbrek hastalıklarına şifa verdiğine inanıyor. Mleçino köyü çevresinde Rodop dağlarında tek doğal bir huş ormanı bulunuyor. Yerliler, bu çeşmeye Türkiye'den bile insanların geldiğini söylüyor. Yakından ve uzaktan gelen insanların yakınları ve tanıdıkları için şifalı pınar sularından damacanalarına su doldurduklarını anlatıyor.
Çeşme, 1977 yılında Sofya'da askerlik görevi sırasında talihsiz bir olayda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Mülazim Kazim'in hayratı olarak rahmetli babası Kazim Kasim tarafından 1978 yılında yaptırılmıştır.
Çeşmede bulunan şu dizeler, "İnsan bu dünyadan yok olacak, eseri kalacak. Hayratımdan su içen mutlak beni anacak" baba acısını dile getiriyor ve çeşmeden su içen yolcuların oğlunun ruhu için dua etmeye çağırıyor.