Müh. Hasan Azis, Ençets ve Boyno köylerinde HÖH yerel teşkilatlarıyla görüştü



Çarşamba, 24 Ağustos 2016

Müh. Hasan Azis, Ençets ve Boyno köylerinde HÖH yerel teşkilatlarıyla görüştü Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Başkan Yardımcısı ve Kırcaali Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis, HÖH İlçe Teşkilatı ve HÖH Gençlik Kolları Kırcaali İlçe Teşkilatı başkanları Mümün Ali ve Ahmet Mollahasan ile birlikte Ençets (Salman) ve Boyno (İsmeller) köylerinin bulunduğu bölgelerde partinin yerel teşkilatlarının üyeleriyle görüştüler. Toplantı, HÖH partisinin ilçe ve ilde tüm yerleşim yerlerinde mevcut yerel teşkilatlarla gerçekleştirdiği toplantıların bir parçasıdır.

Partinin ilçe yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Toplantılar, parti üyeleri ve taraftarlarının yoğun katılımı ve dayanışma göstermeleri ile yapılıyor. Onlar parti faaliyetlerinin hızlandırılmasına yönelik kendi görüşlerini ve önerilerini dile getiriyorlar. Bu şekilde aramızda daha iyi bir koordinasyon yaratmayı ve gelecek Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı siyasi durumu analiz etmeyi hedefliyoruz" denildi.

HÖH partisinin yerel teşkilatlarının genişletilmesi ve parti faaliyetlerinin teşvik edilmesi için gelecek aylarda toplantıların sıklaştırılması düşünülüyor. Şimdiye kadar Most (Köprülü), Stremtsi (Göklemezler), Kostino (Kemikler), Ençets ve Boyno köylerinin bulunduğu bölgelerde toplantılar yapıldı. Şiroko Pole (Sürmenler), Perperek (Yağışlar), Opılçensko (Hacımehmetler), Rani List (Işıklar) köylerindeki ve Kırcaali'nin tüm semtlerindeki teşkilatlarla da toplantılar yapılacak.


Diğer Fotoğraflar

DİĞER HABERLER