Öğrencilerden hayırsever bir davranış



Perşembe, 21 Haziran 2012

Öğrencilerden hayırsever bir davranış Bu yıl Ardino Vasil Levski Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, Byal İzvor /Akpınar/ köyünden Andreevler ailesine 100 leva para bağışında bulundular. Bu para 18 Haziran 2012 tarihinde köyde ağır trafik kazası geçiren kızları Tanya'nın tedavisi için verildi. Sınıf öğretmeni Mesut Hayrulov, bağış fikrinin tamamen öğrencilerine ait olduğunu paylaştı. Sayın Hayrulov, "Nilüfer Mehmet ve Aysel Adeva Kırcaali'de düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak kızın hayatının kurtarılmasına yardımcı oldular" dedi.

Tanya'nın babası Huben Vasil Levski Lisesi'nin 2012 mezunlarına yaptıkları bu hayırsever davranıştan dolayı kalbi teşekkürlerini sundu. Talihsiz baba, başka bir ailenin de böyle bir acı olay yaşamak zorunda kalmaması için direksiyon başında olan kişilerin akıllı sürücü olmaları çağrısında bulundu.
Baba, "Şu anda Tanya Kırcaali hastanesinde yatıyor, sağlık durumu stabil değil" dedi. Hala, işsiz ve mali yardıma ihtiyacı var.


DİĞER HABERLER