SOPOT BELEDİYESİ'NDE İLGİNÇ VERGİ TOPLAMA YÖNTEMİ



Perşembe, 30 Aralık 2010

SOPOT BELEDİYESİ'NDE İLGİNÇ VERGİ TOPLAMA YÖNTEMİSopot kenti Belediye Başkanı Veselin Liçev, vergi borçlarını toplamak için ilginç bir yöntem geliştirdi.

Flibe Radyosu'nun haberine göre, emeklilerden oluşan bir koroyu vergi borcu olanların evleri önüne yollayan Liçev, koronun serenadıyla mükellefe borcunu hatırlatmaya çalışıyor.

Koro vatansever ve milliyetçi temalı şarkılarından oluşan repertuarı ile bir yandan kent sakinlerini eğlendirirken, diğer yandan belediye kasasını dolmasına yardımcı oluyor. Belediye Başkanı Licev, "Anlaşılan bu şarkılar borçlu hemşerilerimizin vicdanını sızlatıyor" dedi.

Yaklaşık bir aydır süren kampanya ile belediyenin günlük ortalama 9 bin leva (4500 avro) vergi topladığı bildirildi.


DİĞER HABERLER