Ençets takımı, Kamenitsa Fen Kupası 2013 Turnuvası'nda ikinci oldu



Pazartesi, 24 Haziran 2013

Ençets takımı, Kamenitsa Fen Kupası 2013 Turnuvası'nda ikinci oldu Kırcaali'ye bağlı Ençets köyünün takımı Kamenitsa Fen Kupası Turnuvası'nın bölgesel yarışmasında ikinci yeri kazandı. Finalde Kırcaalili takım Dimitrovgrad Brigada takımına penaltı vuruşları sonrası 5:6 yenildi. Maç normal süresinde 1:1 bitmişti. Yarı finallerde Entçets takımı Detroit takımını 2:0 yendi. Her iki takım da eylül ayının başında Sliven'de oynanacak ulusal finallerde yer alacak.

Turnuvada üçüncü yeri Detroit, dördüncüyü ise Momçil Yunak 2013 takımı aldı. Kırcaali İli'nin diğer temsilcisi Arda 1924 takımı daha yarışmanın grup aşamasında finallere katılma hakkını kaybetti.

Brigada takımından Deyan Dimov, en dikkat çekici oyuncu seçildi. O, Ford-Moto Pfone'dan hafta sonu özel spa keyfi kazandı. Momçil Yunak 2013 takımından Plamen Stoykov ise en iyi kaleci ünvanını aldı. Smolyan Belatriz takımı en iyi sportmen takım ödülünü kazandı. Haskovo Slıntse-Uefalona takımından Nikolay Nikolov, turnuvanın gol ustası oldu ve 365 litre Kamenitsa birası kazandı.

Ençets takımında Ogün Naskov Asenov, Nurken Nuri Ali, Şenol Necdet Mehmedali, Nazmi Mümünali Durmuşali, İvan Todorov İvanov, Birol Arif Sadula, Gürsel Yüksel Bekir, Bekir Şaban Şaban, Nurhan Sali Musa, Bilgin Sali Mehmed oynadılar.


DİĞER HABERLER